Leírás és Paraméterek
3 hetes szárítási folyamatnak van kitéve alacsony hőmérsékleten (25 ℃ és 28 ℃ között). Az ilyen hőmérsékleten történő kíméletes szárítás lehetővé teszi az értékes összetevők tápanyag tartalmának megőrzését.
A funkcionális rágócsontok kötőanyaga a bőrben természetesen megtalálható kollagén.
Kölyök (4 hónapos kortól), felnőtt és senior kutyáknak egyaránt adható.
A rágcsálásra megnövekedett igény megfigyelhető a kölyök és fiatal kutyák körében. Nem csoda, hiszen rágás közben masszírozza az ínyüket, mely megkönnyebbülést okoz a fog váltás időszakában.
Biztosíts mellé mindig elegendő, friss vizet!
Összetevők: 89% marhabőr, 4% lazachús, 4% lenmag, 2% sárgarépa, 1% lazac bőr
Analitikai összetétel: 90,73% fehérje, 2,84% zsír, 0,98% nyershamu, 0,98% nyersrost, 0,67% Omega-3, 0,28% Omega-6