Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és Fizetés

GLS Házhozszállítás (belföldön) 0 Ft-tól - 24.990 Ft-ig= 1990 Ft 24.990 Ft vásárlás felett INGYENES
GLS CsomagPont/Automata (belföldön) 0 Ft-tól - 24.990 Ft-ig= 1590 Ft 24.990 Ft vásárlás felett INGYENES
FOXPOST Csomagautomata (belföldön) 0 Ft-tól - 24.990 Ft-ig= 1290 Ft 24.990 Ft vásárlás felett INGYENES
Utánvét kezelésének díja 590 Ft
Személyes átvétel Ingyenes
Csomagszállítás külföldre info@shibaland.hu +36306118760

A termékek átvételére és fizetésére az alábbi lehetőségek közül választhatsz.

1., Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal

A csomagot a GLS futárszolgálat szállítja ki a megadott szállítási címre. A feladott csomagok gyorsan és biztonságban, a feladást követő 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek. Délelőtt 10:30-ig beérkező rendeléseket valószínűleg még aznap feladjuk, 10:30 után beérkező rendeléseket másnap adjuk át a futárnak. Hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel.

A GLS házhozszállítás díja tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat:

  • Kényelmes és biztonságos házhozszállítás a megadott szállítási címre

  • E-mail és SMS értesítés küldése a kézbesítést megelőzően

  • Címzettként számos kézbesítési lehetőség közül választhatsz, közvetlenül - a GLS által küldött üzenetben megadott - weboldalon keresztül rendelkezhetsz a csomag sorsáról, például választhatsz egy új kiszállítási időpontot, megadhatsz egy másik címet, vagy átirányíthatod a csomagot egy GLS csomagfelvételi pontra.

  • Track & Trace internetes csomagkövetési technológia

Utánvétes fizetés esetén a futárnak fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával.

További információt itt találsz: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

2., Csomagátvétel GLS CsomagPonton / Csomagutomatában

Csomagod átveheted a legközelebbi GLS csomagfelvételi ponton. Ez lehetséges az ország több mint 1000 GLS csomagfelvételi pontján. A GLS CsomagPont üzleteinek nagy része hosszú nyitvatartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így munkaidő után, akár szombaton is kényelmesen átvehető a csomag. A kültéri automatákban 0-24 átvehetőek a csomagok. A bevásárlóközpontokba helyezett automatáknál nyitvatartási időben bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. A feladott csomagokat gyorsan és biztonságban, a feladást követő 1-2 munkanapon belül kiszállítják. Délelőtt 10:30-ig beérkező rendeléseket valószínűleg még aznap feladjuk, 10:30 után beérkező rendeléseket másnap adjuk át a futárnak. Hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel.

A GLS e-mailen és SMS-ben értesít, amikor a csomagod megérkezett a kiválasztott GLS CsomagPontba/Csomagautomatába. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül (akadályoztatásod esetén a meghatalmazottad is) veheted át a csomagszámmal és érvényes személyi okmány bemutatásával.

Utánvétes fizetés esetén a GLS CsomagPonton készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz. A GLS automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

GLS CsomagPont / Csomagautomata kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

3., Csomagátvétel FOXPOST Csomagautomatában

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. A kültéri automatákban 0-24 átvehetőek a csomagok. A bevásárlóközpontokba helyezett automatáknál nyitvatartási időben bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST SMS-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 4 napig átveheted a csomagod. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet. Miután a futár kivette a csomagot a feladási automatából, 1-3 munkanapon belül kiszállítják azt a célautomatához. Délelőtt 10:30-ig beérkező rendeléseket valószínűleg még aznap feladjuk, 10:30 után beérkező rendeléseket másnap adjuk át a FoxPost automatába. Hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel.

Utánvétes fizetés esetén a FOXPOST automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.

FOXPOST Csomagautomata kereső: https://www.foxpost.hu/csomagautomatak

4., Személyes átvétel

Lehetőséged van csomagod ingyenes átvételére üzletünkben, Kaposváron a Zárda utca 21/A szám alatt, nyitvatartási időben. Amint átveheted a csomagod, értesíteni fogunk a megadott elérhetőségeiden.

Ennél a szállítási módnál, 2 féle fizetési mód közül választhatsz:

  • Bankkártyás fizetés - SimplePay
  • Banki átutalás (előre utalás)

Az utánvétes fizetést a személyes átvétel esetén nem tudod alkalmazni.

Fizetési módok

1., SimplePay bankkártyás fizetés

Lehetőséged van a rendelés végösszegét online, bankkártyával fizetni a webáruház által igénybe vett SimplePay (OTP Mobil Szolgáltató Kft.) pénzügyi szolgáltató, biztonságos fizetési rendszerén keresztül.

2., Utánvétel

Amennyiben a rendelés végösszegét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvétel" fizetési módot. GLS házhozszállítás illetve GLS csomagpont esetén lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával fizetni a csomag ellenértékét. A FOXPOST automatáknál illetve a GLS automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni.
Az utánvét kezelésének díja: 590 Ft.

3., Banki átutalás

A csomag ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted. Ebben az esetben a rendelés végösszegét, a csomag összeállítása és kiszállítása előtt, előre szükséges átutalni a megadott bankszámlára. Kérjük, hogy az utalás "közlemény/megjegyzés" rovatába írd bele a rendelésszámot és a megrendelő nevét, hogy könnyebben beazonosíthassuk az utalást.

Átutaláshoz szükséges adatok:

  • Kedvezményezett neve: Takács Loretta                                                                       
  • Kedvezményezett számlaszáma: 104010558676707888821004                    
  • IBAN: HU16 1040 1055 8676 7078 8882 1004